Āriels Pinks jaunajā klipā meklē laimi lielveikalā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Āriels Markuss Rozenbergs (Ariel Marcus Rosenberg), apvienības «Ariel Pink's Haunted Graffiti» līderis publiskojis jaunu dziesmas «Put Your Number in My Phone» video, kas ir novembrī gaidāmā jaunā albuma viens no pirmajiem vēstnešiem. Jaunais albums «pom pom» tiks izdots ierakstu kompānijas «4AD» apgādā 18. novembrī.

Frīfolka pagrīdes produkts, gleznotājs, ebrejs un ekscentriķis jaunajā klipā iejuties kovboja tēlā ar bizītēm matos, stumjot pa lielveikalu kādu vīru ratiņkrēslā ar skābekļa masku uz sejas. Dīvainais pārītis cenšas ieinteresēt meitenes, taču sastaptās daiļavas saskatās un novēršas. Pēc neveiksmīgās iepazīšanās, abi vīri sevi izklaidē, spēlēdami gaisa hokeju.

«Tas ir stāsts par draudzību un par laimes meklējumiem,» klipa koncepciju skaidro režisors Grants Singerins, piebilzdams, ka klipā ir atsauces uz 1969. gada amerikāņu filmu «Pusnakts kovbojs» (Midnight Cowboy).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu