«Palladium Rīga» ar koncertu atgriežas King Charles (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

5. decembrī ar koncertu «Palladium Rīga» Latvijā atgriezīsies britu folkroka izpildītājs King Charles, informē koncerta rīkotāji «Positivus Music». «King Charles» koncertu iesildīs mūziķa māsa «Wednesday».

Ekstravagantais mūziķis King Charles, īstajā vārdā Čārlzs Kosta, labu laiku ir viens no daudzsološākajiem britu alternatīvās, indie un folkroka skatuves pārstāvjiem. Kopš savas muzikālās karjeras uzsākšanas 2007. gadā, Čārlzs ir devies koncertturnejās kopā ar Lauru Mārlingu, «Noah and the Whale», kā arī «Mumford & Sons», ar kuriem kopā ierakstīts liriskais singls «The Brightest Lights». Šovasar «Positivus» festivālā Čārlzs uz «Nordea» skatuves sniedza visapmeklētāko koncertu festivāla trīs dienu laikā. Tāpat dziesminieka priekšnesums izrādījās viens no skatītākajiem koncertiem pirmajā festivāla pop up TV kanālā Eiropā – «Positivus TV».

Decembrī mūziķis atgriezīsies «Palladium Rīga» koncertzālē ar jaunu programmu, kurā, līdzās dziedātāja lielākajiem hitiem, tostarp «Bam Bam» (skat. video), «Love Lust» un «Lady Percy», tiks izpildītas arī jaunas kompozīcijas no drīzumā gaidāmā otrā studijas albuma.

Biļetes uz 5. decembra koncertu «Palladium Rīga» un «Biļešu Serviss» kasēs un www.bilesuserviss.lv.

www.kingcharles-music.com

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu