Rīgā atgriežas Maskavas retro meitenes ВИА «Татьяна»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kinoteātra «Splendid Palace» Lielajā zālē 25. oktobrī plkst.19 uzstāsies vokāli instrumentālais ansamblis «Tatjana», kas izpilda 20. gadsimta 30.-60.gadu dziesmas, informēja koncerta organizatoru pārstāvji. Meitenes Rīgā jau viesojās šā gada pavasarī, uzstājoties Kalnciema kvartālā.

Ansambļa dalībnieces - Maskavas mūzikas un teātra mākslas augstskolu absolventes - izpilda Leonīda Utesova, Klaudijas Šuļženko, Izabellas Jurjevas un Annas Germanas dziesmas. Dziesmu aranžējumos vienlaikus ir saglabāta pagājušā laikmeta atmosfēra un atklātas jaunas retro mūzikas skaņdarbu nianses.

Kolektīva sastāvā ir septiņas dalībnieces - pianiste Valērija Kogana, kontrabasiste Soņa Gaļimova, ģitāriste Irina Nahumova, sitaminstrumentāliste Marfa Gorinja, vijolniece Aļina Masļeņņikova, kā arī vokāliste Miriama Sehona.

Papildus muzikālajai darbībai ansambļa «Tatjana» dalībnieces piedalās teatrālos un radošos projektos. Sehona veiksmīgi filmējas kino un uzstājas teātrī, bet Kogana uzstājas teātrī «Škola sovremennoi pjesi».

Ansamblis uzstājies vairākos nozīmīgos pasākumos, piemēram, Maskavas Starptautiskajā kinofestivālā, festivālā «Kinotaurs», balvas «Zolotoi orel» («Zelta ērglis») pasniegšanas ceremonijā, Augstās modes nedēļā Milānā un citos. Biļetes ir pieejamas «Biļešu servisa» tīklā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu