Top10 pirktākie gada singli Lielbritānijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«Official Chart Company» apkopojusi datus par šā gada pirmajiem sešiem mēnešiem Lielbritānijas mūzikas industrijā. Komerciāli veiksmīgākais izrādījies amerikāņu producenta un repera Farela Viljamsa (Pharrell Williams) saulainais un bezbēdīgais skaņdarbs «Happy», kas no gada sākuma lejupielādēts un fiziskos nesējos pārdots 1,42 miljonu eksemplāros. Uzzini, kādas dziesmas vēl vienā no rokmūzikas lielvalstīm iecienījuši mūzikas patērētāji.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

9./10. Idina Menzel «Let It Go» un Sigma «Nobody To Love»

Ziemas animācijas filma «Ledus sirds» ir kļuvusi par vienu no populārākajām pēdējo 10 gadu filmām. Nav brīnums, ka arī dziesma no šīs lentes iekļuvusi top10. Turpat blakus arī Londonas drum and bass duets «Sigma» ar «Nobody To Love».

 
Foto: Ekrānuzņēmums no video

8. Route 94 un Jess Glynne «My Love»

8. vietā britu deju mūzikas producents un dīdžejs Rovans Džonss (Rowan Jones) aka «Route 94» ar dziesmu «My Love».

 
Foto: Ekrānuzņēmums no video

7. Sam Smith «Stay With Me»

Raidorganizācijas BBC «2014. gada skaņas» uzvarētājs, «Naughty Boy» hita «La La La» dziedātājs, 22 gadus vecais Sems Smits (Sam Smith) ar savu smeldzīgo balādi numur 7. (549 000)

 
Foto: Ekrānuzņēmums no video

6. Ella Henderson «Ghost»

Šova «X Factor» dalībnieces Ellas Hendersones (Ella Henderson) singls «Ghost» numur 6.

 
Foto: Reuters/Scanpix

5. Pitbull un Ke$ha «Timber»

Latīņu «Grammy» balvu ieguvējs, viens no redzamākajiem pēdējo gadu reperiem Pitbuls kopā ar ballīšu karalieni Kešu (Ke$ha) pārliecinājis 726 000 pircējus.

 
Foto: Ekrānuzņēmums no video

4. Mr Probz «Waves»

Holandiešu hiphopa spīdeklis «Mr. Probz» ar dziesmu «Waves» (Robin Schulz remiksa versijā) sasniedzis 758 000 tūkstošus kopiju.

 
Foto: Ekrānuzņēmums no video

3. John Legend «All Of Me»

Soulmūziķis Džons Ledžends (John Legend) ar šo veltījuma dziesmu savai sievai ir nodrošinājis sev trešo vietu.

 
Foto: Ekrānuzņēmums no video

2. Clean Bandit «Rather Be»

Jaunā britu grupa «Clean Bandit», kura savā mūzikā sakausē elektronisko un klasisko mūziku, spējusi pārdot 1,1 miljonu singla «Rather Be» kopiju.

 
Foto: Ekrānuzņēmums no video

1. Pharrell Williams «Happy»

Amerikāņu dziedātāja un producenta Farela Viljamsa hits «Happy» ir šobrīd visvairāk pārdotais šā gada singls Lielbritānijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu