U2 atvainojas «iTunes» lietotājiem, kuri nevarēja izdzēst jauno albumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Īru rokgrupas U2 dziedātājs Bono atvainojies kompānijas «Apple» klientiem, kuri sākotnēji nevarēja izdzēst bezmaksas albumu no savas mūzikas bibliotēkas pakalpojumā «iTunes». Bono atzina, ka grupa esot «par daudz aizrāvusies» ar domu par bezmaksas ieraksta uzdāvināšanu faniem.

Kā jau ziņots, septembrī albums «Songs of Innocence» tika nosūtīts pusmiljardam «iTunes» lietotāju visā pasaulē. Lai arī ieraksts tika izplatīts par brīvu, daudzi lietotāji pauduši aizkaitinājumu par albuma pēkšņo parādīšanos to personīgajā mūzikas ierakstu katalogā.

Otrdien U2 izdeva albumu CD formātā un sociālajā tīklā «Facebook» atbildēja uz fanu jautājumiem.

«Vai jūs, lūdzu, varētu vairs nekad neizdot albumu, kas automātiski ielādējas cilvēku personīgajās mūzikas kolekcijās. Tas ir ļoti uzbāzīgi,» rakstīja kāds fans.

Bono smagi nopūtās. «Es atvainojos. Tā bija brīnišķīga ideja, bet mēs par daudz aizrāvāmies. Māksliniekiem tā gadās. Pilīte megalomānijas, nedaudz dāsnuma, šķipsniņa reklāmas un dziļas izbailes, ka pēdējo gadu laikā sacerētās dziesmas paliks nedzirdētas,» teica grupas līderis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu