Grigorijs Ļepss uzstāsies Rīgā 21.februārī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

21.februārī Rīgā koncertēs dziedātājs no Krievijas Grigorijs Ļepss, šoreiz par uzstāšanās vietu izvēloties ietilpīgo Arēnu Rīga.

Iepriekšējais koncerts notika 2007.gada maijā Rīgas Kongresu namā. Grigorija Ļepsa vizītkarte ir viņa neparasti spēcīgā, unikālā balss un harismātiskā personība, kas liek viņu dēvēt par vienu no vīrišķīgākajām zvaigznēm uz Krievijas estrādes skatuves. Mēdz teikt – katru reizi viņš dzied gluži kā pēdējoreiz, ieliekot skaņdarbā visu sirdi. Viņa dziesmas ir patiesas, emocionālas un skarbas, tās vēsta par dzīvi, likteni un uzticību...

Gluži tāds kā uz skatuves, vīrišķīgs un patiess, Grigorijs Ļepss ir arī dzīvē, tādēļ atšķirībā no daudziem citiem dziedātājiem viņam nekas nav jāuzspēlē un jātēlo, un skatītāji to prot novērtēt. Šoreiz Grigorijs Ļepss Rīgā ieradīsies ar programmu „V centre zemļi” un izpildīs gan dziesmas, kas jau gadu desmitiem veldzējušas klausītāju sirdis, gan atklās savu visjaunāko veikumu.

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu Servisa kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu