Nenoguli! Deivida Getas dīdžejšovs Ledus pilī (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no gada apmaksātākajiem dīdžejiem, franču producents Deivids Geta (David Guetta) šovakar izkustinās visus vieglas hausmūzikas cienītājus mūsu Ledus pilī «Arēnā Rīga». Rīkotāji sola, ka Geta Rīgā sarīkos iespaidīgu gaismu, skaņas un pirotehnikas šovu. Varbūt jāaiziet paskatīties?

Speciāli šim priekšnesumam aparatūra un tehniskais aprīkojums gādāts no visas Baltijas, Somijas un Polijas. Īpaši uzsveramas daudzpusīgās gaismas un krāšņie LED ekrāni 155 kv.m platībā, uz kuriem tiks demonstrētas katrai kompozīcijai pieskaņotas videoinstalācijas. Kopumā tiks uzstādīti sešu dažādu konfigurāciju LED ekrāni, kas apvienojumā ar gaismām, lieljaudas lāzeriem un krāšņo pirotehniku padarīs šo šovu patiešām neaizmirstamu.

Getas uzstāšanos iesildīs pašmāju dīdžeji «Edgar Storm» un «[Ex] da Bass». Kā informē «L Tips Agency» pārstāve Maija Tomkalne, iesildītājus atlases kārtībā izvēlējies Getas menedžments un ierakstu kompānija.

Abi dīdžeji no plkst. 19 dalīs savā starpā aptuveni divas stundas - pirmais uzstāsies «Edgar Storm», bet pēc viņa - «[Ex] da Bass».

Plānotā pasākuma gaita

Durvis «Arēnā Rīga» tiks vērtas plkst. 18.30.

Uz galvenās skatuves no plkst. 19.00 līdz aptuveni 21.00 DJ Edgar Storm un [Ex] da Bass.

LMT klubā no plkst. 19.00 līdz aptuveni 21.00 DJ PYEP un DJ Alvuxa.

Ap plkst. 21 uz skatuves kāps Deivids Geta, lai sniegtu vismaz divu stundu garu šovu.

LMT klubā no plkst. 23.00 līdz 3.00 DJ Nickey Miles, DJ Alvuxa un DJ PYEP.

Visiem pārējiem interesentiem līdz pat 6.00 rītā afterpārtija klubā La Rocca, Brīvības ielā 96.

Jaunākais Getas hits «Lovers on the Sun» ierindojies pirmajā vietā daudzos singlu topos visā Eiropā, ieskaitot Lielbritāniju, kā arī «Eurotop 100». Kompozīcija tapusi, Getam sadarbojoties ar mūziķiem un producentiem, tostarp kolēģi «Avicii». Vokālo partiju iedziedājis amerikāņu komponists un izpildītājs Sems Mārtins, bet videoklipā piedalās viens no slavenākajiem Holivudas «ļaundariem» - Rejs Liota.

Arēnā notiek sagatavošanās darbi
Arēnā notiek sagatavošanās darbi Foto: Publicitātes foto

Mūziķa karjeras laikā pārdoti vairāk nekā 8 miljoni viņa albumu un 40 miljoni singlu kopiju. 2011.gadā Geta atzīts par pasaules labāko dīdžeju DJ «Mag» «Top 100 DJs» un kopumā pēdējos sešus gadus atradies vismaz 5. vietā labāko dīdžeju topā.

2010.gadā Geta saņēma piecas «Grammy» nominācijas - divas par savu albumu «One Love» un trīs par darbu pie «The Black Eyed Peas» hitiem «I Gotta Feeling».

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu