Adele nesteidzas ar jauna albuma izdošanu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziesmu autore Daiena Vorena atklājusi, ka britu dziedātāja Adele vēl neesot saviem sadarbības partneriem apstiprinājusi, kuras no ierakstītajām dziesmām tiks iekļautas nākamajā albumā. 26 gadus vecās Adeles trešo albumu plānots izdot nākamgad.

«Pagājušogad es aizlidoju uz Londonu, lai kopā ar Adeli sacerētu jaunu mūziku. Mēs radījām dažas lieliskas dziesmas, taču es nezinu, vai tās būs iekļautas gatavajā albumā. Es domāju, ka neviens to nezina,» sacīja Vorena, kura sadarbojusies ar tādām mūzikas industrijas zvaigznēm kā Bejonsa, Eltons Džons un Vitnija Hjūstone.

Vorena piebilda, ka

Adele nesteidzoties ar jaunā albuma izdošanu, jo vēloties to izveidot nevainojamu.

«Neviens nesteidzina Adeli un nepieņem lēmumus viņas vietā. Droši vien tāpēc viņa ir tik izcila māksliniece,» uzskata «Grammy» balvas laureāte Vorena. «Viņa vēlas, lai tas būtu perfekts.»

Adeles pēdējais ieraksts «21» iznāca 2011. gadā. Pagājušogad viņa saņēma ASV Kinoakadēmijas balvu jeb «Oskaru» par dziesmu «Skyfall» Džeimsa Bonda filmai ar tādu pašu nosaukumu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu