Kings Čārlzs sarīko pārsteiguma koncertu Vecrīgā (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renārs Koris

Mūziķis Čārlzs Kosta jeb King Charles 22. oktobra rītā pēc viesošanās Latvijas Radio 5 – Pieci.lv studijā nolēma sarīkot negaidītu pārsteigumu saviem klausītājiem, uzstājoties Doma laukumā.

«Šī ir pirmā reize neatkarīgās Latvijas vēsturē, kad kāds Rietumeiropas mūziķis ir speciāli ieradies Latvijā krietnu laiku pirms sava koncerta, lai to popularizētu un iegūtu vēl lielāku atpazīstamību. Nav melots, ka Latvija patiešām ir valsts, kurā Čārlzam Kostam jeb «Ķēniņam Kārlim» ir vislielākā atpazīstamība, taču ir liekulīgi teikt, ka dzimtenē neviens viņu nezina, – «King Charles» ir cēlies no tā paša folka brīvdomātāju «tusiņa», no kura nāk «Mumford & Sons», «Noah And The Whale» un Laura Mārlinga, bet viņa koncerti aizvadītajā vasarā izskanēja visos Lielbritānijas lielākajos festivālos,» stāsta Pieci.lv mūzikas redaktors un ētera balss Toms Grēviņš. «Fakts, ka mans rīta šovs ir vienīgā radio pārraide Latvijā, kurā King Charles šogad viesojas pats personīgi, ir mana regulāra atbalsta un labas draudzības nopelns daudzu, daudzu gadu garumā!»

Kā zināms, King Charles Latvijā ar savu jauno koncertprogrammu ieradīsies atkal 5. decembrī, kad rīkos koncertu Rīgas koncertzālē «Palladium». Mūziķis līdz šim Latvijā uzstājies vairākkārt un muzicējis arī festivālā «Positivus».

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu