Kailijas Minogas šovu iesildīs britu DJ Louis La Roche

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Popzvaigznes Kailijas Minogas (Kylie Minogue) «Kiss Me Once» koncerttūres šovu, kas norisināsies «Arēnā Rīga» jau šosvētdien, 2. novembrī, iesildīs atzītais britu dīdžejs un producents Louis La Roche. Franču hausmūzikas, disko un fanka žanru pārstāvošais Louis La Roche ir pazīstams kā daudzu remiksu autors, tostarp, tādu mūziķu kā «Basement Jaxx», Spiller, Speech Debelle singliem.

Kailija Minoga Rīgā ieradīsies savas Eiropas koncertturnejas «Kiss Me Once» ietvaros un aizvedīs klātesošos ceļojumā cauri savai trīs gadu desmitus ilgajai karjerai, izpildot tādus hitus kā «Wow», «Step Back in Time», "I Should Be So Lucky», «Kids», «Slow» un citus.

«Kiss Me Once» šova laikā tiek nomainīti neskaitāmi tērpi. Kailija uz skatuves parādās gan Merilinas Monro ampluā, gan izpilda dziesmu, guļot putu vannā. Divu stundu ilgajā priekšnesumā skatuve nepārtraukti tiek transformēta, sniedzot skatītājiem arī elpu aizraujošu vizuālo piedzīvojumu.

Dziedātājas koncertu vizuālais noformējums ir viens no tehnoloģiski sarežģītākajiem koncertindustrijā. Mūziķes koncertiem nepieciešamais aprīkojums tiek pārvadāts vairākos desmitos kravas automašīnu, bet skaņas tehniku komplektē pasaulē vadošie nozares ražotāji speciāli Kailijas turnejām. Izmatojot jaunākos tehnoloģiskos risinājumus, «Kiss Me Once» koncertturneja ir grandiozākā dziedātājas karjerā.

Biļetes uz koncertu vēl ir pieejamas www.ticketpro.lv un «Ticketpro» kasēs TC «Galleria Riga», «Spice», «Domina Shopping», «Rīga Plaza», «Sky&More», «Olimpia», «Rimi «Alfa»», «Rimi «Valdemārs»», «Rimi» Pulkveža Brieža ielā informācijas centros u.c.

Stāvvieta maksā EUR 39, arī sēdvietu cena ir sākot no 39 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu