Rīgā uzstāsies superzvaigzne Robijs Viljamss (67)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nākamā gada 6. aprīlī «Arēnā Rīga» ar iespaidīgu šovu uzstāsies superzvaigzne, viens no šovbiznesa lieliskākajiem izklaidētājiem, britu mūziķis Robijs Viljamss (Robbie Williams). Jaunās turnejas koncerti aptvers dziedātāja karjeras labākās dziesmas un tas nozīmē, ka Rīgas koncerta apmeklētājus sagaida Robija Viljamsa skaļāko hitu izlase, sākot no klasiskā «Let Me Entertain You» līdz pat satriecošajam «Angels».

«Let Me Entertain You» koncerttūre tiks uzsākta nākamā gada martā Madridē, un Robijs Viljamss ieplānojis šīs turnejas laikā apmeklēt arī valstis, kurās līdz šim nav uzstājies. Mūziķis jauno turneju izziņojis ar vārdiem: «Elle ir prom, un debesis ir klāt. Nākamgad es dodos jaunā turnejā!».

Ne bez pamata Robijs Viljamss tiek dēvēts par vienu no planētas labākajiem izklaidētājiem. Katra mūziķa turneja iezīmē pārmaiņas, mūziķim parādoties jaunā ampluā, un garantēti sagādā klātesošajiem satriecošu muzikālu piedzīvojumu. Britu laikraksts «The Guardian» par Robija koncertiem raksta: «Ja kāds uz skatuves spēj sagādāt vēl vairāk jautrības par Robiju, mēs gribētu to redzēt. Bet pagaidām - viņš ir Karalis!».

Atgādinam, ka 2013. gada vasarā Robijs Viljamss uzstājās Tallinas Dziesmu svētku estrādē un viņa koncertu apmeklēja vairāk nekā 63 000 skatītāju. Šovu tiešraidē varēja vērot kinoteātros visā pasaulē.

Jaunās «Let Me Entertain You» koncerttūres ietvaros Robijs neuzstāsies Tallinā, tāpēc sagaidāms arī nozīmīgs pieprasījums no mūzikas cienītājiem Igaunijā.

Robijs Viljamss ir komerciāli veiksmīgākais solo mākslinieks Lielbritānijas vēsturē.

Biļetes uz koncertu tiks laistas pārdošanā nākampiektdien, 7. novembrī, plkst. 10.00 www.ticketpro.lv un «Ticketpro» kasēs TC «Galleria Riga», «Spice», «Domina Shopping», «Rīga Plaza», «Sky&More», «Olimpia», «Rimi «Alfa»», «Rimi «Valdemārs»», «Rimi» Pulkveža Brieža ielā informācijas centros u.c.

Biļešu cenas - sākot no EUR 69.

Komentāri (67)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu