«OneRepublic» koncertu otrdien Rīgā iesildīs grupa «Kongos»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

ASV poproka grupas «OneRepublic» koncertu, kas «Arēnā Rīga» norisināsies 12. novembrī, iesildīs alternatīvā roka apvienība «Kongos», informē koncertaģentūras «Makroconcert» sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Keiša.

«Kongos» nosaukums radies no tās dalībnieku uzvārda - grupas sastāvā muzicē četri brāļi Džonijs, Džese, Dilans un Daniels Kongos, kas auguši Dienvidāfrikā un Londonā, bet patlaban dzīvo ASV. Brāļu tēvs ir britu dziesmu autors un dziedātājs Džons Kongos, tādēļ ģimenes saistība ar mūziku vienmēr bijusi likumsakarīga.

Grupas debijas albumā «Lunatic» iekļautās dziesmas «I'm Only Joking» un «Come with Me Now» iekarojušas augstas vietas ASV mūzikas topos, kā arī izpelnījušās mūzikas kritiķu atzinību. Grupu pozitīvi novērtējis gan žurnāls «Rolling Stone», gan televīzijas kanāls «VH1».

No jūlija līdz oktobrim iesildījuši «Kings of Leon» turnejas koncertus, patlaban «Kongos» pievienojušies «OneRepublic» koncerttūrei «Native» un ir gatavi iepazīstināt Eiropu ar enerģiskiem afrikāņu un balkānu ritmiem.

Kā ziņots, Native" turnejas laikā "OneRepublic" viesosies vairāk kā 50 pasaules lielākajās pilsētās. Grupa sev līdzi atvedīs skaņas, gaismas un skatuves aprīkojumu, radot iespēju Latvijas skatītājiem baudīt visaugstākās klases koncertšovu. Skatītāji klātienē varēs novērtēt grupas dziesmas "Apologize", "Stop and Stare", "Good Life", "All the Right Moves", "If I Lose Myself", "Feel Again", "Counting Stars" un citas.

Biļetes uz «OneRepublic» koncertu nopērkamas visās «Biļešu servisa» kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu