«Everlast» koncertu iesildīs «Triānas Parks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Everlast koncertu, kas 12. novembrī norisināsies nesen atklātajā koncertzālē «Rīga», iesildīs pašmāju ekstravagantā poproka grupa «Triānas Parks». Grupa, pieskaņojoties koncerta noskaņām, izpildīs savus skaņdarbus īpaši sagatavotās un tai neraksturīgās aranžijās. «Triānas Parks» ir tikko atgriezušies no koncertēšanas Slovākijā, Vīnē un Austrijā un patlaban gatavojas koncertam Eurosonic Norderslag festivālā, kas janvārī norisināsies Nīderlandē.

Kā jau iepriekš tika ziņots, 12. novembrī koncertzālē «Rīga» ar akustisko programmu uzstāsies dziedātājs, reperis un dziesmu autors Everlast no ASV. Daudzi no mums viņu noteikti atceras no leģendārās apvienības «House of Pain» laikiem, kā arī vēlākās darbības La Coka Nostra. Everlast sevi pasaules mūzikas vēsturē ir atzīmējis arī ar trīs nominācijām «Grammy» balvai, no kurām vienā nominācijā uzvarēja: Labākā roka dziesma (Put Your Lights On) sadarbībā ar Santana. Viņa panākumu klāstā noteikti jāatzīmē dubultais platīna disks ASV ar albumu «Whitey Ford Sings the Blues» (1998) un zelta disks ar albumu «Eat Whitey’s» (2000).

Biļetes pieejamas Biļešu Servisa tīklā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu