AC/DC atgriežas ar jaunu ģitāristu un jaunu video

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Austrāliešu roka leģenda - grupa «AC/DC» laidusi klajā jaunu dzesmu «Play Ball». Dziesmas tapis arī videoklips, kurā redzams jauns ģitārists Stīvs Jangs (Stevie Young), kurš stājies sasirgušā Malkolma Janga (Malcolm Young) vietā.

Dziesma ir pirmais vēstnesis no drīzumā gaidāmā jaunā albuma «Rock Or Bust».

Starp citu, Malkolms Jangs jaunajam ģitāristam Stīvam ir onkulis.

Klipā redzamas daiļavas bikini, kuras spēlē volejbolu, kā arī dažādi vēsturiski kadri, kuros redzams kā cilvēki spēlē bumbu.

Arī pie bungām nesen arestētā Fila Rada vietā sēž bijušais grupas «Shogun» bundzinieks Bobs Ričardss (Bob Richards).

Interesanti, ka AC/DC dalībnieki nav sazinājušies ar Filu Radu kopš viņam uzrādītās apsūdzības par slepkavības plānošanu.

Anguss Jangs atklāja, ka jaunākā albuma ierakstīšanas gaitā esot radušās «dažas problēmas» ar Radu. Taču viņa aizturēšana aizdomās par slepkavības plānošanu visiem esot bijusi «negaidīta».

«Mums nav bijis nekādu kontaktu,» teica 59 gadus vecais Jangs. «Viņam ir lielas nepatikšanas.»

Lai arī galvenā apsūdzība pierādījumu trūkuma dēļ tika atsaukta, Rads joprojām ir apsūdzēts narkotiku glabāšanā un nāves draudu izteikšanā.

«Mums ar viņu bijušas dažas problēmas. Kad mēs ierakstījām albumu, bija grūti dabūt viņu uz ierakstu studiju. Un, kad viņam vajadzēja piedalīties reklāmas pasākumos, filmēt videoklipus un citas lietas, viņš nekad neieradās. Šobrīd mums priekšā ir grūts lēmums,» sacīja Jangs.

«Viņam ir jātiek ar sevi galā,» uzskata Jangs. «Šobrīd tas ir uz jautājuma zīmes. Ja mēs koncertēsim, mums būs bundzinieks, teiksim tā.»

Rada tiesāšana sāksies 27. novembrī.

Par AC/DC

Brāļi Malkolms un Anguss Jangi nodibināja grupu 1973. gadā neilgi pēc pārcelšanās uz Austrāliju no dzimtās Skotijas.

Līdz šim pārdoti vairāk nekā 200 miljoni AC/DC albumu.

Patlaban AC/DC sastāvā ir Anguss Jangs, Klifs Viljamss, Braiens Džonsons un Janga brāļadēls Stīvijs.








KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu