«The Earth Wind & Fire Experience» koncerts pārcelts uz septembri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Koncertzālē «Rīga» 13. janvārī paredzētais «The Earth Wind & Fire Experience feat. Al McKay» ar populārākajām «Earth Wind & Fire» septiņdesmito un astoņdesmito gadu disko un fanka dziesmām, pārcelts uz 1. septembri Dzintaru koncertzālē, informē Aivars Līpenītis, jaunās koncertaģentūras «Best of Music» pārstāvis.

Sakarā ar sarežģījumiem koncerta norisē 13. janvārī Rīgā, kas radušies neatkarīgi no norises vietas, uzstāšanās notiks vēlāk šogad, Zinību dienā 1. septembrī, un norises vieta mainīta uz Dzintaru koncertzāli, šim kļūstot par vienu no šīs piejūras zāles sezonas noslēguma koncertiem. Organizators Best of Music atvainojas par sagādātajām neērtībām. Iepriekš iegādātās biļetes ir derīgas un atbilstoša vieta tiks ierādīta 1. septembrī zālē, bet līdz šī gada janvāra beigām uz 13. janvāra koncertu iegādātās biļetes iespējams arī atgriezt naudas atmaksai Biļešu Paradīzē (info@bilesuparadize.lv). Biļetes uz koncertu Dzintaros pārdošanā no 8. janvāra 18:00 Biļešu Paradīzē.

Atgādinām, ka «The Earth Wind & Fire Experience feat. Al McKay» Rīgā viesojās pirms desmit gadiem (skat. koncerta recenziju).

Toreiz vecākais un vienīgais grupas ziedu laiku mūziķis bija 1972. gadā grupā ienākušais ģitārists Als Makajs (Al McKay), kurš jau 1980. gadā EWF pameta.

Arī septembrī Rīgā viesosies tieši šis sastāvs ar Alu Makaju pie stūres.

facebook.com/bomofficial

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu