Arī trešo nedēļu pēc kārtas ASV topā Teilore Svifta

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu popmūzikas superzvaigzne Teilore Svifta (Taylor Swift) pārliecinoši saglabājusi 1. vietu ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topā jau trešo nedēļu pēc kārtas, ziņo «billboard.com».

Trešajā nedēļā pēc iznākšanas ASV pārdoti 312 000 dziedātājas jaunākā albuma «1989» eksemplāru, liecina kompānijas «Nielsen Soundscan» dati.

Atgādinām, ka aizpagājušonedēļ albums startēja ar teju 1,3 miljoniem. «1989» varētu kļūt par gada visvairāk pārdoto albumu, uzskata eksperti. Tas šogad ir pirmais soloizpildītāja ieraksts, kas sasniedzis platīna statusu ASV. Par platīna statusu ieguvušiem tiek uzskatīti tādi albumi, kam pārdots vismaz viens miljons kopiju.

Kopumā pārdoti jau 2 miljoni kopiju, kas pašlaik ir otrs labākais rezultāts šogad. Labāk klājies vien ziemas animācijas filmiņas «Ledus sirds» («Frozen») skaņu celiņam - 3,25 miljoni.

Visticamāk, jaunnedēļ Svifta būs spiesta zaudēt 1. vietu, jo tiek izdots puišu popgrupas «One Direction» jaunais albums «Four».

2. vietā Deivs Grols un viņa «Foo Fighters». Grupas jaunais albums «Sonic Highway» nedēļas griezumā pārdots 190 000 kopiju.

Tikmēr leģendārā britu rokgrupa «Pink Floyd» spējusi iekarot «Billboard 200» albumu topu ar albumu «The Endless River», kas ir grupas pirmais ieraksts 20 gadu laikā. Ieraksts startējis 3. vietā ar 170 000 kopijām.

4. vietā kantri dziedonis Garts Brūkss ar «Man Against Machine» (130 000) - šis ir dziedātāja pirmais albums 13 gadu laikā.

Labi klājies arī reperim Big K.R.I.T.. Viņa jaunais albums «Cadillactica» startē 5. vietā ar 44 000 kopiju.

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par aptuveni 1%.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu