«Interpol» sniegputeņa dēļ atceļ koncertus Kanādā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @interpol

Amerikāņu rokgrupai «Interpol» trešdien nācās atcelt Kanādā plānotos koncertus spēcīga sniegputeņa dēļ, kas izcēlās ASV. Grupa nevarēja ierasties uz otrdien plānoto uzstāšanos Toronto, kā arī atcēla ceturtdienas koncertu Monreālā, jo tās autobuss tika ieputināts uz vairāk nekā 40 stundām.

«Interpol» dalībnieki trešdien sociālajos tīklos publicēja fotogrāfijas ar turnejas autobusu, kas bija iestrēdzis sniega kupenās netālu no Bufalo, Ņujorkas štatā.

«Segas un degvīns. Mēs to izturēsim,»

tvītoja ģitārists Daniels Keslers.

Grupa, kuras pazīstamākie hiti ir «Obstacle 1» un «Slow Hands», bija ceļā no koncerta Kolumbusā, Ohaio štatā, kas notika pirmdien.

Kā jau ziņots, Ņujorkas štatu šonedēļ piemeklēja neierasti spēcīgs sniegputenis. Štatā uzsnigusi rekordbieza sniega sega, iesprostojot cilvēkus mājās un automašīnās.

Daudzviet uz dienvidiem no Bufalo sniega segas biezums nepilnu 24 stundu laikā sasniedzis pusotru metru. Vietām trīs dienu laikā sasnigusi vesela gada norma.

Šogad grupa izdeva jaunu albumu (skat. recenziju).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu