«No skapja» iznāk divi amerikāņu kantri dziedātāji

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ne tikai politikā un sportā atklāti runāt par savu seksualitāti ir drosmīgs solis, bet arī mūzikas pasaulē, īpaši vīrišķīgajos hiphopa un kantri mūzikas žanros tas ir izaicinājums. Viens pēc otra šādu drosmīgu soli spēruši divi kantri mūziķi - Tajs Herndons (Ty Herndon) un Bilijs Gilmans (Billy Gilman).

Otrdien atklātā sarunā žurnālam «People» 52 gadus vecais Nešvilas kantri dziedonis Tajs Herndons atzina, ka ir gejs. Viņš jau bērnībā, būdams desmit gadus vecs, esot nojautis, ka ir atšķirīgs, taču tuvākajiem ģimenes locekļiem šo faktu sāka atklāt tikai 20 gadu vecumā. Nu par to uzzinājusi visa pasaule.

Country Star Ty Herndon: 'I'm an Out, Proud and Happy Gay Man'

Herndona paziņojums palīdzējis saņemties drosmi vēl vienam kantri dziedātājam - Bilijam Gilmanam. Viņš uzfilmējis 5 minūšu garu video vēstījumu, kurā atklāj savu seksualitāti.

«Būt gejam kantri mūzikas pasaulē nav tā pati labākā lieta,» viņš saka. «Ja cilvēkiem nepatīk tava mūzika, tā ir viena lieta, taču, kad pārdoti 5 miljoni ierakstu, bet neviens no mūzikas industrijas ar tevi nevēlas sadarboties... tas ir skumji.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu