Ukraiņu «Okean Eļzi» koncertā Minskā skatītājiem atņemti Ukrainas karogi

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tut.by

Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā ukraiņu grupas «Okean Eļzi» koncerta laikā milicija skatītājiem atņēma Ukrainas karogus, ziņo Ukrainas aģentūra UNIAN, atsaucoties uz interneta izdevumu «Belorusskij partizan».

«Milicija atņēma ukraiņu simboliku «Okean Eļzi» koncertā Minskā. Vispirms to darīja, pārmeklējot [apmeklētājus] pie koncertzāles ieejas. Pēc tam jau zālē omonieši (īpašo uzdevumu milicija) metās virsū skatītājiem un ar spēku izrāva karogus. Visus karogus atņemt tomēr neizdevās,» ziņoja «Belorusskij partizan».

Ukrainas Ārlietu ministrija (ĀM) vērsās pie Baltkrievijas ārlietu resora ar lūgumu izskaidrot šo incidentu ar karogiem, mikroblogu vietnē «Twitter» pavēstīja Ukrainas ĀM preses sekretārs Jevgeņijs Perebijnis.

«Baltkrievijas ĀM. Kolēģi, vai tas ir normāli? ... Vai tas Ukrainas karogs ir aizliegts Baltkrievijā?» Perebijnis baltkrievu valodā jautāja vietnē «Twitter».

Viņš arī ielika saiti uz «Youtube» videoierakstu, kurā redzams, kā Baltkrievijas Iekšlietu ministrijas darbinieks atņem kādai sievietei Ukrainas karogu.

«Okean Eļzi» ar lielu koncertu «Minskas Arēnā» piektdienas vakarā atzīmēja savu 20 gadu jubileju, kas grupai aprit šogad. Krievijā pašlaik šīs grupas koncerti ir aizliegti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu