«One Direction», Perija un Azelia dominē (AMA) pasniegšanas ceremonijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

23. novembrī Losandželosā norisinājās ikgadējā Amerikāņu mūzikas balvu (AMA) pasniegšanas ceremonija, kurā uzvaras laurus plūca britu zēnu grupa «One Direction», Keitija Perija un austrāliešu repere Igija Azelia (Iggy Azalea).

Azelia, kura pretendēja uz sešām balvām, mājās devās ar divām - par labāko hiphopa albumu «The New Classic» (skat. recenziju) un kā labākā hiphopa izpildītāja.

«Tā ir pirmā balva, ko jebkad esmu ieguvusi,» sacīja Azelia. «Man ļoti daudz nozīmē tas, ka tā ir hiphopa kategorijā, jo tieši tas iedvesmoja mani pārcelties uz ASV un sekot saviem sapņiem.»

Tikmēr visvairāk - trīs balvas saņēma «One Direction» un amerikāņu popdīva Keitija Perija (Katy Perry), kura uz ceremoniju nebija ieradusies, jo devusies koncerttūrē.

Amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta saņēma pirmo Dika Klārka balvu par izcilību, kas nosaukta AMA mūžībā aizgājušā dibinātāja vārdā.

Gada jauno mākslinieku balvu saņēma austrāliešu puišu grupa «Five Seconds of Summer».

Apbalvojumu par labāko skaņu celiņu saņēma animācijas filmas «Frozen» dziesmu izlase.

AMA nominācijās bija iekļuvuši arī tādi izpildītāji kā Bejonsē, Eminems, «Imagine Dragons», Džons Ledžends un Lorde.

AMA pasniegšanu 1973. gadā aizsāka radio un televīzijas personība Diks Klārks.

Atšķirībā no «Grammy» un citām prestižām mūzikas balvām AMA uzvarētājus izraugās fanu balsojumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu