«Sohn» koncerts «Palladium» jau šovakar

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 27. novembrī, koncertzālē «Palladium» uzstāsies viens no mūsdienu elektroniskā soula virtuoziem un daudzsološākajiem mūzikas producentiem «Sohn». Rīgas melomānu gaidīto koncertu iesildīs atzītais pašmāju producents un bītmeikers Niklāvz. Biļešu cenas sākot ar EUR 15.

«Sohn», īstajā vārdā Kristofers Teilors (Christopher Taylor), ir Londonā dzimis mūzikas producents, dziedātājs un multiinstrumentālists, kura daiļradi kritiķi raksturo kā Džeimsa Bleika (James Blake), Bon Iver, kā arī Palladium jau koncertējušā «How To Dress Well» stilu gaumīgu apvienojumu. Savas salīdzinoši neilgās darbības laikā «Sohn» ir sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā Lana Del Rey, BANKS, Kwabs un Rhye. «Sohn» dzīvajās performancēs spilgti un skanīgi izceļas mākslinieka spēcīgais vokāls, kas kopā ar melanholisko klavieru un dzidri elektronisko pavadījumu uzbur klausītājiem fascinējošu sirrealitātes izjūtu.

Nesenā intervijā «Sohn» atzina, ka Rīgas koncerts būs kā «[..] stāsts no sākuma līdz beigām, nevis priekšnesums, no kura vari izskriet un tad atgriezties uz pēdējām divām dziesmām». «Sohn» koncertu iesildīs populārais pašmāju producents un Dirty Deal Audio kolektīva mūziķis Niklāvz jeb Niklāvs Sekačs, kurš elektronikas mūzikas cienītājiem noteikti būs pazīstams gan no vietēja mēroga - «Satta Outside», «Tallinn Music Week» u.c., gan arī starptautiskiem pasākumiem, kā Spānijas «Primavera Sound» u.c.

«Sohn» šā gada debijas soloieraksts «Tremors» (2014) tika izdots jau ar slavenās 4AD mūzikas izdevniecības starpniecību, kuras paspārnē arī «The National», «St. Vincent», «Pixies», «Grimes», «Future Islands», «Daughter» un daudzu citu pasaulslavenu mākslinieku ieraksti.

Izdevums «The Guardian» piešķīris SOHN izcila mūsdienu sadwave un slowtronica stila pārstāvja statusu un mūziķa minimālistiski ambiento stilu min kā lieliska elekroniskā soula piemēru, kas atspoguļo mūziķa pagātnes haosa un tagadnes miera izjūtu apvienojumu.

Biļetes uz koncertu nopērkamas www.palladium.lv un visās «Biļešu servisa» kasēs. Biļetes cena, sākot ar EUR 15. Palladium durvis koncerta apmeklētājiem tiks atvērtas jau no plkst. 19.00. Koncerta iesildītājs, Niklāvz, savu priekšnesumu sniegs 20.00. SOHN uzstāšanās laiks tiks precizēts.

www.palladium.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu