«One Direction» aptur Teilori Sviftu. Topā ienāk Ziemassvētki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu zēnu popgrupa «One Direction» kļuvusi par vienīgo grupu «Billboard 200» topu vēsturē, kura ar pirmajiem četriem albumiem iekarojusi topa 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā jaunais puišu albums ar oriģinālo nosaukumu «Four» pārdots 387 000 kopiju, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati. Salīdzinot ar pagājušo gadu, ir novērojams neliels kritums - 2013. gada «Midnight Memories» pirmajā nedēļā tika pārdots 546 000.

Līdz ar to amerikāņu popmūzikas superzvaigzne Teilore Svifta (Taylor Swift) ar jaunāko albumu «1989» (skat. recenziju) noslīdējusi uz 2. vietu. Nedēļas griezumā 214 000 pārdotu kopiju. Kopumā jau 2,21 miljons.

Topā ienāk arī Ziemassvētku noskaņas. Populārā amerikāņu a cappella grupa «Pentatonix», kura 2011. gadā uzvarēja NBC talantu šovā «The Sing-Off», ar savu svētku plati «That's Christmas To Me» pakāpusies no 8. uz 3. vietu - 99 000 kopiju.

Vēl par svētku tuvošanos liecina Maikla Bublē «Christmas» (9. vieta) un «Frozen» zvaigznes Aidinas Menzelas «Holiday Wishes» (10. vieta).

Blondā kanādiešu rokera Čada Krēgera (Chad Kroeger) vadītā grupa «Nickelback» ar savu jauno plati «No Fixed Address» startē 4. vietā (80 000), bet kantri superzvaigzne Garts Brūkss ar «Man Against Machine» (šis ir dziedātāja pirmais albums 13 gadu laikā) noslīdējis uz 5. vietu (62 000).

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms palielinājies par aptuveni 4%.




KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu