«Creed» solists atklāj, ka esot izputējis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu rokgrupas «Creed» solists Skots Staps (Scott Stapp) trešdien sociālajos tīklos atzinis, ka esot izputējis. 41 gadu vecais «Grammy» balvas ieguvējs publicēja 15 minūtes garu video. «Pašlaik mitinos viesnīcā «Holiday Inn«. Paldies Dievam, jo pāris nedēļas man nācās dzīvot savā automašīnā,» viņš stāsta. «Man nebija naudas pat benzīnam un ēdienam.»

Staps apgalvo, ka no viņa bankas konta esot izzagta nauda, kā arī viņam neesot izmaksāta autoratlīdzība par «Creed» dziesmu atskaņošanu.

«Pirms astoņām nedēļām uzsāku ne tikai savas ierakstu kompānijas, bet arī personīgo finanšu auditu. Tajā atklājās daudzas lietas. No manis nozagta liela naudas summa, nav tikusi izmaksāta autoratlīdzība, un tā tas viss sākās,» sacīja mūziķis.

Staps norādīja, ka nelietojot alkoholu un narkotikas.

«Creed» pēdējā koncertturneja bija 2012. gadā.

Staps uzstājas šā gada aprīlī
Staps uzstājas šā gada aprīlī Foto: REUTERS/ScanPix

«Creed» bija viena no 90. gadu veiksmīgākajām rokgrupām. Līdz šim pārdoti vairāk nekā 40 miljoni grupas albumu eksemplāru.

2001. gadā rokgrupa ieguva «Grammy» apbalvojumu par labāko rokmūzikas dziesmu «With Arms Wide Open».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu