«Knīpas un knauķi» izdod izlasi «Mīļas un labas dziesmas 2»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 9.decembrī, 18.00 ar priecīgu kopā dziedāšanu savās mājās - Rīgas Latviešu biedrības namā - bērnu vokālā studija «Knīpas un knauķi» atklās savu otro dziesmu izlasi «Mīļas un labas dziesmas 2».

Kopš pirmās dziesmu izlases izdošanas «Knīpas un knauķi» saņēmuši daudz lūgumu un jautājumu - kad taps nākamā izlase? Tāpēc 2014.gada nogale šķiet īstais brīdis, kad jau atkal savā dziesmu priekā dalīties ar citiem.

Arī šajā izlasē turpinās tradīcija atcerēties pašus pirmos ierakstus - no 1979.gadā izdotās brīnišķīgo Zigismunda Lorenca un Jāzepa Osmaņa dziesmu skaņuplates «Dziesmas bērniem» skanēs «Deguntiņš uz augšu». Dziesmas pavadījums gan tapis jau mūsdienīgās skaņās. Savukārt no pašiem jaunākajiem CD - «Dziesmiņas ar desiņām» un «Kad mūsu nebij mājās» bērni varēs dziedāt Andra Sējāna un Jāņa Ķirša dziesmas. Daudzi jau būs piemirsuši pašus pirmos «Knīpu un knauķu» CD ierakstus: «Kas tie tādi dziedātāji» no tāda paša nosaukuma CD, «Ziema» un «Šokolādes rūķis» no CD «Laimīgā zeme», «Hei, saulīte» no CD «Es vienmēr maza māmiņai», «Palaidnīgais rudentiņš», «Eglīte, māsiņa» no CD «Knīpiņas un knauķīši».

Visām jaunajā izlasē iekļautajām dziesmām pievienoti arī instrumentālie pavadījumi. CD «Mīļas un labas dziesmas» izdod mūzikas izdevniecība «Mikrofona ieraksti».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu