Neosoula superzvaigze D'Angelo atgriežas ar «Sugah Daddy»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jauns amerikāņu neosoula spīdekļa D'Angelo albums tiek solīts jau vairāk nekā desmit gadus, taču kopš 2000. gada plates «Voodoo», kuru TVNET pagājušā gadu desmita labāko albumu topā ierindojām 11. vietā, vairāk par vienu jaunu dziesmu (2008. gada «I Found My Smile Again», kas iekļauta izlasē «The Best So Far…») saņēmuši neesam. Šonedēļ noticis brīnums - jauna dziesma un pamatotas cerības, ka jaunais albums «Black Messiah» iznāks jau nākamnedēļ.

Jaunā dziesma, kas muzikāli turpina «Voodoo» kursu, saucas «Sugah Daddy». Noklausies!

Atgādinām, ka D'angelo iekaroja mūzikas Olimpu ar 1995. gada debijas plati "Brown Sugar", kas tika pārdota vairāk nekā miljons eksemplāros, un tajā bija iekļauti tādi hitsingli kā "Brown Sugar", "Me and Those Dreamin' Eyes of Mine" un "Lady". 2000. gadā sekoja lieliskais albums "Voodoo", par kuru dziedātājs saņēma arī divas "Grammy" balvas.

Vēlākās mākslinieka aktivitātes saistītas ar dažiem skandāliem - 2005. gada 18. septembrī dziedātāja «Hummer SUV» noskrēja no ceļa, ietriecās kādā sētā un apgāzās. D'Angelo, kas nebija piesprādzējies ar drošības jostu, izlidoja ārā no auto, taču tika cauri salīdzinoši sveikā, proti, ar pāris salauztām ribām. Tajā pašā laikā tieši pirms nedēļas viņam tika piespriests arī trīs gadu nosacīts sods par kokaīna glabāšanu. 2007. gadā D'Angelo bija dzirdams kā viesvokālists repera Common pēdējā albumā «Finding Forever». Paralēli tika mēļots par jauna albuma «James River» tapšanu.

Tagad zinām, ka šis nosaukums atmests un jaunā plate sauksies «Black Messiah» un klajā nāks jau rīt, 15. decembrī.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu