Madonna: Albuma nopludināšana ir terorisma paveids

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Amerikāņu popdīva Madonna nodēvējusi sava jaunākā albuma nopludināšanu internetā par «mākslas izvarošanu» un «terorisma paveidu». «Tā ir mākslas izvarošana!» viņa raksta sociālajā tīklā «Instagram». «Nopludināti agrīni demoieraksti, no kuriem puse nemaz nebūs albumā, bet otra puse būs augusi un mainījusies.»

«Tas ir terorisma paveids. Kāda velna pēc cilvēki grib iznīcināt mākslas radīšanas procesu? Kāpēc jāzog? Kāpēc nedot man iespēju pabeigt albumu un piedāvāt jums labāko, uz ko esmu spējīga?» turpina Madonna.

Viņa norādīja, ka internetā nopludinātās dziesmas esot «nepabeigti demoieraksti, kas tika ierakstīti jau sen».

Madonna pateicās faniem, kuri neklausījās bez viņas piekrišanas nopludinātās dziesmas. «Paldies, ka neklausījāties tās! Paldies par jūsu lojalitāti! Paldies, ka gaidāt,» viņa raksta.

Madonnas jaunāko albumu plānots izdot 2015. gadā. Tajā ietilpst dziesmas ar nosaukumiem «Unapologetic Bitch», «Joan Of Arc» un «Illuminati».

Decembra sākumā 56 gadus vecā dziedātāja neslēpa dusmas par dziesmu «Rebel Heart» un «Wash All Over Me» nopludināšanu.

Viņa publicēja fotogrāfiju ar salauztu «iPod» mūzikas atskaņotāju. «Šis saplēstais «iPod» simbolizē manu salauzto sirdi!» rakstīja dziedātāja. «Mana mūzika ir nozagta un nopludināta internetā. Pārkāptas manas tiesības kā cilvēkam un kā māksliniecei!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu