Sāk tirgot biļetes uz Braiena Adamsa koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien plkst.10 «Biļešu servisa» kasēs un tīmekļa vietnē «www.bileususerviss.lv» sāks tirgot biļetes uz nākamgad, 25. martā, «Arēnā Rīga» gaidāmo kanādiešu rokmūziķa Braiena Adamsa koncertu. Kā informēja «L Tips Agency» mārketinga vadītāja Maija Tomkalne, koncertā izskanēs mūziķa labākās dziesmas.

Svinot sava leģendārā vairāku miljonu tirāžā pārdotā albuma «Reckless» 30.gadskārtu, Adamss Rīgā ieradīsies ar pavadošo grupu. Koncerta apmeklētājiem tiks piedāvāts augstvērtīgs gaismu, video un skaņas priekšnesums.

1984. gadā tapušais albums «Reckless» kļuva par pagrieziena punktu Adamsa karjerā, atverot viņa mūzikai jaunus tirgus un radot pamatu ārkārtīgi veiksmīgai pasaules koncerttūrei. Vienā vienīgā albumā bija tādi tagad tik pazīstami hiti kā «Heaven», «Run to You», «Kids Wanna Rock», «Somebody», «Summer of '69», «One Night Love Affair» un «It's Only Love», kas iedziedāta duetā ar Tinu Tērneri.

Ar «Reckless» albumā iekļauto singlu «Heaven» Adamss pirmo reizi nokļuva «Billboard» ASV topa 1.vietā, Lielbritānijā albums saņēma trīskāršu Platīna statusu, savukārt dzimtajā Kanādā - Dimanta balvu par vairāk nekā miljonu lielu tirāžu dzimtajā valstī vien.

Lai arī šī tūre godina leģendāro albumu «Reckless», koncertā kanādiešu mūziķis iekļāvis ne tikai albuma kompozīcijas, bet arī visus slavenākos hitus, kas tapuši vairāk nekā 30 gadu garumā, - «Cuts Like A Knife», «Can't Stop This Thing We Started», «18 til I Die», «The Only Thing That Looks Good On Me», «Cloud Nr. 9», «Back To You», kā arī balādes «Please Forgive Me», «All For Love», «When You're Gone», «Straight From The Heart», «Let's Make A Night To Remember», «Have You Ever Really Loved A Woman?».

Adamss ir visu laiku pazīstamākais Kanādas mūzikas vēstnesis, kas ar savu daiļradi jau vairāk nekā 30 gadus raksta aizvien jaunas lappuses pasaules rokmūzikas vēsturē. Karjeras laikā viņa albumi pārdoti vairāk nekā 65 miljonu koptirāžā, koncertturneju laikā viņš viesojies sešos kontinentos, un viņa sacerējumi bijuši pirmajā vietā vairāk nekā 40 valstu topos.

Adamss nominēts un apbalvots ar ievērojamu skaitu prestižāko industrijas balvu: 56 reizes nominēts un 20 reizes ieguvis «Juno», kas ir Kanādas analogs «Grammy» balvai, 15 reizes nominēts un divreiz saņēmis «Grammy», trīsreiz nominēts «Oskaram», piecreiz - «Golden Globe», «MTV», «ASCAP», «American Music Awards» u.c. Viņa vārds iemūžināts uz zvaigznēm gan Kanādas, gan Holivudas slavas alejā. ASV izdevums «Billboard» ierindojis Adamsu 100 visu laiku izcilāko mūziķu sarakstā.

Par sasniegumiem mūzikā un aktīvo filantropiju Braiens Adamss apbalvots ar Kanādas un Britu Kolumbijas ordeņiem.

Atgādinām, ka Adamss Rīgā jau viesojās 2012. (skat. recenziju) un 2007. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu