Disko karaļi «Earth, Wind & Fire» izdod svētku albumu «Holiday»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Leģendārā disko un fankmūzikas apvienība «Earth, Wind and Fire», kas plašu popularitāti ieguva arī Padomju Savienībā, laidusi klajā Ziemassvētku albumu «Holiday», kurā iekļauta amerikāņu svētku dziesmu klasiku un dažu populārāko grupas dziesmu svētku versijas.

Ar šo albumu «Earth, Wind & Fire» kopā ar savas mūzikas cienītājiem vēlas atzīmēt svētkus, vienā izdevumā apvienojot gan jaunus ierakstus («Winter Wonderland», «The Little Drummer Boy», «Sleigh Ride», «Jingle Bell Rock»), gan iemīļotas Ziemassvētku dziesmas («Joy to the World», «Oh Come All Ye Faithful», «What Child Is This?, «Away in a Manger», «The First Noel»), tradicionālu japāņu ziemas dziesmu «Snow», mūslaiku Ziemassvētku dziesmu «Every Day Is Christmas» un atjaunotu Earth, Wind & Fire klasiku: «Happy Seasons» (iedvesmojoties no «Happy Feelin’») un «December» (iedvesmojoties no «September»), ar vokālu piedaloties Morisam Vaitam (Maurice White), grupas izveidotājam.

«Šis ir pirmais un vienīgais grupas svētku albums. Mēs esam priecīgi piedāvāt šo mūsu mīlestības pret faniem rezultātu. Izbaudiet un priecīgus svētkus no mūsu ģimenēm,» saka 1972. gadā grupā ienākušais dziedātājs Filips Beilijs (Philip Bailey).

«Šos ierakstus bija prieks veidot, ar tiem mēs svinām tradīcijas, mīlestību un dvēseliskumu,» piebilst basists Verdīns Vaits (Verdine White) - līdera un grupas dibinātāja (1969. gadā) Morisa Vaita jaunākais brālis.

Atgādinām, ka 13. janvārī koncertzālē «Rīga» uzstāsies bijušā grupas ģitārista Ala Makeja (Al McKay) projekts «The Al McKay Allstars». Makejs ir viens no agrīnā grupas kodola. Viņš EWF pievienojās 1972. gadā, tiesa, jau 1980. gadā to pameta. Taču tieši šajā laika nogrieznī arī tapuši grupas lielākie grāvēji.

Makejs Rīgā uzstāsies ar programmu «The Earth Wind & Fire Experience», kur uz skatuves rosīsies kādi divpadsmit mūziķi, kas centīsies atdzīvināt EWF disko klasiku.

Starp citu, pirms desmit gadiem šis projekts Rīgā, «Sapņu fabrikā» jau uzstājās un sniedza fantastisku disko šovu.

Biļetes uz koncertu Latvijā var iegādāties Biļešu Paradīzē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu