Kuldīgas «LiveFest'15» izziņo galvenos festivāla māksliniekus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

7. un 8. augusta festivāla dienās galvenie mākslinieki būs jau agrāk izziņotie – grupas «Secret Service» un «Sweet», tiem pievienojas skotu «Bay City Rollers», «The Rubettes», kā arī grupa «Slade», kas jau 2013. gadā uzstājās festivāla ietvaros.

«Bay City Rollers» ir skotu grupa, kuras pirmsākumi meklējami 1966. gadā. Grupa savus lielākos panākumus guva septiņdesmitajos gados, kad sasniedza lielu popularitāti ar saviem hitiem «Saturday Night», «Bye Bye Baby», kas tolaik iekaroja daudzu tīņu simpātijas un vēl joprojām tiek saglabātas arī mūsdienās.

Savukārt grupa «The Rubettes» ir britu poproka grupa, dibināta 1973. gadā un kļuva pamanāma ar saviem muzikālajiem darbiem, kā «Sugar Baby Love», kas kļuva par hitu uzreiz pēc dziesmas izdošanas un noturējās britu topos pirmajās vietās, kā arī ASV topos sasniedza 37. vietu, un šis tiek uzskatīts par viņu visu laiku populārāko darbu.

2013. gadā grupa «Slade» pulcēja skatītājus ar savu uzstāšanos «Live Fest» festivālā, kuri toreiz bija kā festivāla galvenie mākslinieki. «Slade» kļuva populāri agrajos septiņdesmitajos gados, būdami vieni no glemroka mūzikas žanra pārstāvjiem. Kopumā grupa ir guvusi panākumus topos ar 17 hitiem top20, kā arī sešiem numur 1 singliem savas karjeras laikā, to skaitā populārie – «Oh la la in LA» un Ziemassvētku hits «Merry Xmas Everybody».

Festivāls LiveFest 2015 norisināsies jau trešo gadu Kuldīgā, kur pulcēs gan vietējos, gan pasaules mēroga zvaigznes, lai sniegtu publikai neaizmirstamas uzstāšanās Kuldīgas Estrādē 7. un 8. augusta koncertos.

Līdz 15.01.2015. divu dienu biļetes pieejamas par īpašo cenu - € 48. Biļetes jau pieejamas www.bilesuparadize.lv un visās «Biļešu Paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu