«The Rolling Stones» pasakās faniem par atbalstu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārā britu rokgrupa «The Rolling Stones» vietnē «YouTube» publicējusi video, kurā pasakās faniem par atbalstu 2014. gadā. Grupa šogad bija devusies «14 On Fire» koncertturnejā, kuras ietvaros apceļoja 19 valstis. «The Rolling Stones» koncerti šogad pulcēja 1 159 882 cilvēku auditoriju.

«Mēs šī gada koncertturnejā lieliski pavadījām laiku,» norāda grupas līderis Miks Džegers. «Paldies, ka nācāt uz mūsu koncertiem. Varbūt redzēsimies vēl arī 2015. gadā.»

Kā jau ziņots iepriekš, Džegers nolēmis izmēģināt spēkus televīzijā. Viņš sadarbībā ar slaveno režisoru Mārtinu Skorsēzi telekanālā HBO veidos seriālu par Ņujorkas rokmūzikas pasaules aizkulisēm 70. gados.

Džegers un Skorsēze būs seriāla galvenie producenti, bet Džegera dēls Džeimss seriālā atveidos izdomātās pankmūzikas grupas «Nasty Bits» dziedātāju.

Seriāla notikumi tiek atspoguļoti no ierakstu kompānijas direktora skatpunkta, meklējot nākamās panku un disko mūzikas zvaigznes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu