Marks Noflers atgriežas ar skanīgu jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu mūziķis, savulaik populārās grupas «Dire Straits» līderis Marks Noflers (Mark Knopfler) laidis klajā jaunu dziesmu «Beryl», kas ir pirmais vēstnesis no šogad gaidāmā jaunā studijas albuma «Tracker», ziņo ārvalstu prese.

Dziesmu iedvesmojusi britu rakstniece Berila Beinbridža (Beryl Bainbridge).

Noflera astotais soloalbums klajā nāks 16. martā, un tas sekoja 2012. gada darbam «Privateering». Albums tapis Noflera godalgotajā «British Grove Studios» Rietumlondonā, un to līdzproducējis viņa ilggadējais kolēģis Gajs Flečers (Guy Fletcher).

«Albuma nosaukums pie manis atnāca brīdī, kad centos izsekot daudzajiem gadu desmitiem, kas pagājuši,» skaidro Noflers. «Izsekot cilvēkiem, vietām, pagātnes notikumiem.»

Kā viesmūziķi piedalās jau labi pazīstamie skotu multiinstrumentālists Džons Makkaskers (John McCusker), Maiks Makgoldriks (Michael McGoldrick), akordeonists Fils Kaninghems (Phil Cunningham), kā arī Nešvilas sesiju basģitārists Glens Vorfs (Glenn Worf), bundzinieks Ians Tomass (Ian «Ianto» Thomas), saksofonists Naidžels Hičkoks (Nigel Hitchcock), trompetists Toms Velšs (Tom Walsh) un kanādiešu grupas «The Wailin’ Jennys» dziedātāja Ruta Mūdija (Ruth Moody).

Atgādinām, ka 2005. gada 8. maijā Marks Noflers uzstājās arī Rīgā, Ķīpsalas hallē.

"Tracker"
"Tracker" Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu