Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pankroka koncertā uz skatuves notiek orālais sekss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Roks un anarhija, roks un dumpis - šāds vārdu salikums vienmēr raksturojis pankroku, taču rokmūzika un publisks sekss... tas vairāk piestāvētu hipiju komūnai sešdesmito gadu beigās Vudstokā. Taču izrādās, arī 2014. gadā notiek seksuāla rakstura izvirtības uz skatuves, turklāt pēdējais šāds gadījums fiksēts Sanfrancisko pankroka veterānu «Dead Kennedys» koncertā.

Daudzi koncerta apmeklētāji grupas uzstāšanās laikā daudz lielāku uzmanību pievērsa ne nevis māksliniekiem, bet kādam kaislīgam pārītim skatuves priekšā. Vīrietis bez jelkādiem kompleksiem sniedza orālu baudījumu kādai dāmai, kura arīdzan nekautrējās no publikas. Visdrīzāk arī skaļā mūzika palīdzēja dāmai pašai izpausties «pēc pilnas programmas» un pilnībā atbrīvoties šādos netradicionālos apstākļos.

Vietējais policijas šerifs paziņoja, ka pētīs šo starpgadījumu, taču nekādas sūdzības no skatītājiem viņš saņēmis neesot.

Foto: Ekrānuzņēmums
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu