«Palladium Rīga» uzstāsies igauņi «Ewert And The Two Dragons»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

21. martā, koncertzālē «Palladium Rīga» uzstāsies igauņu alternatīvā folkroka grupa «Ewert And The Two Dragons», informēja «Positivus Music» pārstāve Linda Igolniece. Gaidāmajā koncertā tiks prezentēts trešais grupas studijas albums «Circles», kas tiks izdots 24. februārī.

Albums ierakstīts 2013. gada augustā ASV, Sietlas apkārtnē, studijā «Bear Creek Studio». To producējis Raiens Hedloks, kurš strādājis arī ar grupām «The Lumineers» un «Vance Joy». «Circles» būs grupas pirmais albums, kas laists klajā ierakstu kompānijas «Sire Records» («Warner Music») paspārnē. Albuma pirmā dziesma «Million Miles» jau šobrīd ir iespējams lejuplādēt «iTunes».

Pēc trīs nedēļu ilgas tūres ASV austrumu un rietumu krastā grupa uzsāks savas tūres Ziemeļeiropas daļu ar koncertu «Nordea» koncertzālē Tallinā 19. martā. Pēc divām dienām, 21. martā, grupa uzstāsies Rīgas koncertzālē «Palladium», bet 3. aprīlī - mūzikas klubā «Tavastia», Helsinkos.

«Mēs esam patīkami satraukti par koncertu Rīgā, jo ir ļoti daudz lielisku atmiņu par iepriekšējām reizēm. Liels prieks, ka šoreiz varēsim spēlēt jaunās dziesmas. Protams, būs arī dziesmas no iepriekšējiem diviem albumiem, kas ir izveidojušas šo īpašo saikni starp mums un mūsu faniem. Uz drīzu tikšanos!» pastāstīja grupas līderis Everts Sundja.

Kā norādīja Igolniece, trīskārtējie «Positivus» festivāla viesi «Ewert And The Two Dragons» ir viena no aizvadīto gadu veiksmīgākajām Igaunijas muzikālajām apvienībām, kas ieguvusi plašu atbalstītāju loku arī ārpus dzimtenes robežām. «Smags darbs un daudzi koncerti Igaunijā un ārzemēs laikā no 2011. līdz 2014. gadam ir dāsni atmaksājušies. Albums «Good Man Down» kļuva par vienu no pārdotākajiem albumiem Igaunijā un atnesa grupai daudzas balvas, tostarp Tallinas Mūzikas nedēļas/»Skype» «Izmaini pasauli» (»Go Change The World«) balvu un Igaunijas Radio 2 balvu «Gada hits» par dziesmu «Good Man Down» 2011. gadā, piecas Igaunijas Mūzikas balvas 2012. gadā un «Eurosonic» festivāla «Eiropas robežu nojaucēju balvu» (»European Border Breakers Award«) 2013. gadā,» skaidroja Igolniece.

Biļetes uz 21.marta koncertu «Palladium Rīga» nopērkamas «www.palladium.lv» un «Biļešu servisa» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu