Lietuvas festivālā uzstāsies «Clean Bandit» un Džesija Veira

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia.org

Lietuvas mūzikas festivālā «Granatos Live», kas no 31. jūlija līdz 2. augustam notiks Lietuvas Brīvdabas muzejā Rumšišķē, savu dalību apstiprinājušas «Grammy» balvas ieguvēja «Clean Bandit» un «BRIT Awards» nominante Džesija Veira, informēja pasākuma organizatori.

Tā būs mākslinieku pirmā uzstāšanās Baltijas valstīs.

Veira darbojas uz Lielbritānijas mūzikas skatuves vairākus gadus, un abi dziedātājas albumi tur sasnieguši Top 10 pozīcijas. Populārās mūzikas cienītājiem pazīstamas viņas dziesmas «Wildest Moments», «Say You Love Me», «Tough Love» un «You&I (Forever)».

Savukārt Kembridžas grupa «Clean Bandit» dibināta 2009. gadā, tomēr pasaules ievērību tā sasniegusi pagājušajā gadā ar singlu «Rather Be». Šī dziesma noturējās Lielbritānijas singlu topa augšgalā četras nedēļas. «Clean Bandit» nule saņēmusi «Grammy» balvu nominācijā «Labākā deju mūzikas dziesma», kā arī ir nominēta «Brit Awards» balvām kategorijās «Labākā britu grupa» un «Labākais singls».

«Granatos Live» rīkotāji sola, ka tuvākajā laikā tiks izziņoti vēl vairāki pasaulē aktuāli mūziķi un grupas, kas šovasar uzstāsies festivālā. Lai arī «Granatos Live» notiks tikai trešo gadu, līdz šim tas jau uzņēmis tādas grupas un izpildītājus kā «Bastille», «Fenech Soler», «The Asteroids Galaxy Tour», Džons Ņūmens, Džeimss Morisons, «Dub FX», «Jamie N Commons» un citus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu