Rīgā koncertēs duets «AUN» no Kanādas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28. aprīlī ar koncertu «Dirty Deal Teatro» Latvijā atgriezīsies kosmiski industriālās mūzikas duets «AUN» no Monreālas Kanādā. «AUN» ir dzīvesbiedru Mārtina Dumā (Martin Dumais) un Žūlijas Leblankas (Julie Leblanc) veidots kosmiski industriāls duets, kurš savā daiļradē ambiento psihedēliju pārkausē sprakšķošā un pulsējošā nomoda sapnī.

Kopš pirmsākumiem pirms aptuveni astoņiem gadiem «AUN» ir uzstājušies neskaitāmos koncertos visā pasaulē, to skaitā festivālos «Mutek», «Roadburn» un citos. Arī mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivālā «Zemlika» 2012. gadā Durbē.

2013. gadā ar izdevniecības «Denovali» gādību tika izdots līdz šim pēdējais dueta studijas albums «Alpha Heaven». Kāds to raksturoja kā «laipošanu starp romantiskiem, draudīgiem, pacilājošiem un melanholiski dūmakainiem sapņiem no kāda greizi noskaņota pagājušā gadsimta 70. gadu zinātniskās fantastikas TV raidījuma». Nupat «AUN» savam vairāk nekā 15 dažādu ierakstu krājumam gatavi pievienot divus jaunus – vienu, kas tapis sadarbībā ar franču plašu atskaņotājmākslinieku Filipi Petī (Philippe Petit), kā arī otru – «Flat Lux» – kas būs dueta atgriešanās savā kādreizējā štābiņā, izdevniecībā «Cyclic Law».

«AUN» koncerts Rīgā notiek neregulārās pasākumu sērijas «Zemlika atgādina...» ietvaros.

Biļetes uz koncertu Dirty Deal Teatro Rīgā (Maskavas ielā 12 k-2) nopērkamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē internetā – Bezrindas.lv. Pirmo 20 biļešu cena – 7.00 EUR. Ar laiku tās kļūs dārgākas. Pārdošanā stingri ierobežots skaits nenumurētu sēdvietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu