«Ace of Base» izlaidīs jaunu albumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Zviedru popgrupa «Ace of Base» paziņojusi, ka 6. martā laidīšot klajā jaunu albumu ar dziesmām, kas ierakstītas laikā no 1991. līdz 2005. gadam. Albuma nosaukums būs «Hidden Gems», atklāja ierakstu kompānija «Playground». Klausītāji, kuri to iegādāsies digitālajā mūzikas veikalā «iTunes», saņems divas papildu dziesmas un bukletu.

«Ace of Base» ir starp populārākajām zviedru grupām. 90. gados tā izdeva vairākus pasaulslavenus hitus, kuru vidū bija «All That She Wants» un «The Sign».

Grupa pārdevusi vairāk nekā 30 miljonus ierakstu. Vienīgās zviedru grupas, kuru ieraksti pārdoti kuplākā skaitā, ir ABBA un «Roxette».

«Ace of Base» turpina uzstāties, taču jau vairākus gadus nav izdevusi nevienu hitu.

Grupā palikuši dalībnieki Jūnass Berjgrēns un Ulfs Ēkberjs, taču Linna un Jennija Berjgrēnas sākušas solokarjeru.

Otrdien grupas paziņojums tika apspriests tviterī. Kāds amerikāņu mūzikas žurnālists atzina, ka esot saņēmis savu visu laiku mīļāko preses relīzi. Savukārt citi piebilda, ka daudz vairāk gaidot, piemēram, amerikāņu rokgrupas «The Killers» solista Brendona Flauersa albumu, kas arī tika izziņots šonedēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu