«Imagine Dragons» iekaro arī ASV topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

2013. gada festivāla «Positivus» viesi, amerikāņu grupa «Imagine Dragons», ar otro studijas albumu «Smoke & Mirrors» (Interscope/Universal) iekarojuši ne tikai Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu, bet arī ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» augstāko pozīciju, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā Lasvegasas kolektīva jaunais albums pārdots 195 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati. 172 000 ir tīri albuma pārdošanas dati. Albums seko debijas platei «Night Visions» (skat. recenziju), kas šobrīd jau pārdota 2,5 miljonos eksemplāru. No šā ieraksta par hitiem kļuvuši tādi skaņdarbi kā «It's Time», «Radioactive» un «Demons».

Kanādiešu reperis Dreiks (Drake), kas pagājušo piektdien pārsteidza fanus, negaidīti izlaižot jaunu albumu «If You're Reading This It's Too Late» tehnoloģiju giganta «Apple» digitālajā mūzikas veikalā «iTunes», noslīdējis uz 2. vietu (187 000 vienību).

3. vietā šonedēļ filmas «Fifty Shades of Grey» skaņu celiņš - 165 000 vienību. Izlasē dzirdami tādi mākslinieki kā Elija Goldinga (Ellie Goulding), «The Weeknd», Enija Lenoksa (Annie Lennox), Bejonsē (Beyonce) u.c.

Teilores Sviftas (Taylor Swift) dižpārdoklis «1989» pakāpies no 5. uz 4. vietu, savukārt nesenais Rīgas viesis Eds Šīrans (Ed Sheeran) ar «X» noslēdz top5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu