Kanje Vests publiski atvainojas Bekam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu reperis Kanje Vests (Kanye West) ceturtdien atvainojās dziedātājam Bekam (Beck) par publiski izteiktajiem iebildumiem pret rokmūziķa uzvaru «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijā. «Es gribu publiski atvainoties Bekam. Piedod, Bek,» reperis tvītoja. Kā jau ziņots, Beks šomēnes saņēma prestižo «Grammy» apbalvojumu kategorijā «Labākais albums» par ierakstu «Morning Phase», kas daudziem bija pārsteigums. Viņš pārspēja kategorijā nominētos izpildītājus Bejonsē, Edu Šīranu, Semu Smitu un Farelu Viljamsu.

Kad Beks devās saņemt balvu, Vests uzkāpa uz skatuves un, ātri apgriezies, aizgāja prom, atstājot samulsušo Beku pie mikrofona. Kad ceremonija bija beigusies, Vests žurnālistiem klāstīja, ka ASV Ierakstu akadēmijas lēmums esot bijis «necienīgs». «Ja viņi vēlas, lai pie viņiem atgriežas īsti mākslinieki, tad jābeidz ar mums spēlēties. Mēs ar viņiem vairs nespēlēsimies!» sacīja reperis. «Bekam vajadzēja cienīt mākslu un atdot savu apbalvojumu Bejonsē.»

Pagājušonedēļ Vests atzina, ka beidzot esot noklausījies melanholisko albumu «Morning Phase», kurā dominē ģitāra un stīgu instrumenti, un tas viņam paticis.

44 gadus vecais dziesmu autors Beks, kurš bieži pārkāpj mūzikas žanru robežas, divdesmit gadus ilgās karjeras laikā ieguvis daudzus apbalvojumus un kritiķu atzinību, taču viņa fanu loks ir daudz mazāks nekā tādām popmūzikas zvaigznēm kā Vestam vai Bejonsē.

Vests ceturtdien atvainojās arī amerikāņu dziedātājam Bruno Marsam, kurš iedziedājis hitu «Uptown Funk». «Kādreiz man viņš ļoti nepatika, taču tagad es ļoti cienu to, ko viņš dara kā mākslinieks,» rakstīja Vests.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu