Policija: Klifa Ričarda izmeklēšana ir ievērojami paplašinājusies

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ferdy Damman / AFP

Policija apstiprinājusi, ka par dzimumnoziegumiem pret bērniem aizdomās turamā dziedātāja Klifa Ričarda izmeklēšana esot «ievērojami paplašinājusies» un tajā izskanējusi «vairāk nekā viena apsūdzība». Sautjorkšīras policijas pārstāvis sacīja, ka izmeklēšanas paplašināšanās dēļ neesot iespējams prognozēt tās beigu datumu.

«Izmeklēšana kopš tās sākuma ir ievērojami paplašinājusies. Sera Klifa Ričarda advokāti zina, ka tajā ir vairāk nekā viena apsūdzība,» norāda policijas runasvīrs. «Ir pāragri prognozēt izmeklēšanas beigu datumu, taču mēs strādājam, cik ātri vien iespējams.»

Kā jau ziņots, policija pārmeklēja 74 gadus vecā Ričarda māju, atsaucoties uz apsūdzībām par nepilngadīga zēna seksuālu izmantošanu 80. gados kāda reliģiska pasākuma laikā. Ričards sacīja, ka apsūdzības esot «pilnīgi nepatiesas».

Ričards sacījis, ka neko nezinot par «absurdo un nepatieso» apsūdzību izcelsmi. «Policija man to nav atklājusi,» teica mūziķis. «Es nekad nevienu neesmu seksuāli aizskāris. Esmu pārliecināts, ka patiesība uzvarēs. Esmu pilnībā sadarbojies ar policiju un, protams, turpināšu to darīt.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu