Sākas festivāls «LMT Summer Sound»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Piektajā pludmales festivālā «LMT Summer Sound», kas Liepājā norisināsies jau no 10. jūlija līdz 11. jūlijam, šogad uzstāsies somu simfoniskā metāla izpildītāji «Apocalyptica», krievu poproka grupa «Mumiy Troll», kā arī pašmāju izpildītāji «Musiqq», Jānis Stībelis, «Pienvedēja piedzīvojumi», «Astro’n’out» ar DJ «Rudd» u.c. mūziķi.

Kā informē festivāla rīkotāju pārstāve Alise Pabērza, viens no šī gada programmas īpašajiem vārdiem noteikti ir kaimiņzemes rokgrupa «Mumiy Troll», kas Latvijā atgriezīsies ar jaunu albumu, kā arī priecēs fanus ar saviem populārākajiem skaņdarbiem. Uz festivāla galvenās skatuves būs gaidāmi arī simfoniskā metāla grandi un čellu virtuozi no Somijas - «Apocalyptica», kas arī drīzumā klajā laidīs jaunu albumu.

«LMT Summer Sound» festivālu plašā sastāvā pārstāvēs arī pašmāju muzikālās apvienības. Par varenu ballīti parūpēsies viena no patlaban zināmākajām Liepājas grupām «Musiqq», kas nupat ieguvusi «Zelta mikrofona» balvu ar savu hitu «Sekundes». Ar savu jauno koncertprogrammu uzstāsies Jānis Stībelis. Festivālā atgriezīsies viena no Latvijas pieredzējušākajām grupām «Pienvedēja piedzīvojumi», kā arī grupa «Astro’n’out» ar DJ «Rudd». Tāpat starp festivāla māksliniekiem būs arī «Age of Stone», «Indygo», «Momend», «The Big Bluff», «Flame&The Rolltones» un «Super Besse» no Baltkrievijas.

Uzņēmumā «Latvijas Valsts ceļi» informē, ka festivāla apmeklētājiem jārēķinās ar remontdarbiem, kas notiek gan uz Liepājas šosejas, gan arī uz šosejas Liepāja-Lietuvas robeža (Rucava).

Kā norāda festivāla rīkotāji, šogad «LMT Summer Sound» apmeklētājus iepriecinās ne tikai ar dažādu ārzemju mūziķu uzstāšanos, bet arī ar plašu dienas programmu. Pirmo reizi festivāla laikā - 11.jūlijā no plkst.10 līdz 18 - liepājniekiem un pilsētas viesiem bez maksas tiks piedāvāta «Jūras svētku» programma. Tāpat «LMT Summer Sound» laikā paredzētas dažādas sportiskas aktivitātes, ledus skulptūru šovs ar pasaules čempionu Kārli Īli, izpletņlēcēju šovs, «Air Guitar» sacensības u.c.

Festivāla biļetes var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu