Merilins Mensons spēlē «The Smashing Pumpkins» koncertā Sidnejā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu rokmūziķis Merilins Mensons otro reizi trīs mēnešu laikā pievienojies uz skatuves alternatīvā roka grupai «The Smashing Pumpkins», lai izpildītu dziesmu «Ava Adore». Pagājušajā nedēļas nogalē «Soundwave» festivālā Sidnejā «The Smashing Punpkins» pārsteidza fanus, aicinot uz skatuves 46 gadus veco Mensonu.

Decembrī Mensons viesojās Londonā, kur reklamēja savu jaunāko ierakstu «The Pale Emperor». Ap to pašu laiku tur notika «The Smashing Pumpkins» koncerts, kurā Mensons ar grupas solistu Biliju Korganu nodziedāja «Ava Adore», kā arī savu dziesmu «Third Day Of A Seven Day Binge».

«Mūsu paaudzes grupām ir grūtāk atstāt nospiedumu. Taču tieši tāda iemesla dēļ mēs ļoti drīz varētu satikties uz skatuves Londonā. Kamēr abi tur esam, mums vajadzētu improvizēt,» neilgi pirms koncerta žurnālam NME sacīja Mensons.

Pagājušonedēļ Mensons sniedza koncertu Brisbenā, un viņam uz skatuves pievienojās Holivudas aktieris Džonijs Deps, kurš Mensonam ir labs draugs. Abi izpildīja Mensona 1996. gada hitu «The Beautiful People».

2012. gadā Mensons un Deps spēlēja Kārlijas Saimonas 1972. gada hita «You're So Vain» kaverversiju. Filmas «The Rum Diary» («Ruma dienasgrāmata») aktieris spēlēja bungas un ģitāru, bet Mensons dziedāja.

Atgādinām, ka Rīgā Merilins Mensons uzstājās 2009. gada 15. novembrī.

Merilins Mensons savu grupu nodibināja 1989. gadā. Grupa divas reizes tikusi nominēta prestižajai «Grammy» balvai, ieguvusi daudzus respektablo izdevumu «Billboard» un «NME» apbalvojumus un mūzikas kanāla «MTV» balvas. Mūziķis savas karjeras laikā pārdevis vairāk nekā 44 miljonus albumu kopiju. Ieraksti ASV, Austrālijā un Kanādā saņēmuši zelta un platīna statusu.

Merilina Mensona dziesmas ir tikpat šokējošas kā viņa vizuālais tēls, un tās atstājušas paliekošu iespaidu rokmūzikas vēsturē. Mūziķa lielāko hitu vidū ir «The Beautiful People», «The Dope Show», «Rock Is Dead», «Disposable Teens», «The Fight Song», «Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)» u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu