Noskaties jaunos «YouTube» balvu ceremonijas dziesmu video

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Video vietne «YouTube» pirmdien izlaida 14 dažādu izpildītāju videoklipus, kas izveidoti speciāli otrajai «YouTube» mūzikas balvu ceremonijai. Pirmā «YouTube» balvu ceremonija norisinājās 2013. gadā, taču to pavadīja dažādas tehniskas ķibeles. Šomēnes notiks otrā «YouTube» balvu izdāļāšana, taču šoreiz pasākums norisināsies virtuāli. Piedāvājam aplūkot piecus video no šīs sērijas (visus atlikušos iespējams noskatīties īpašajā «Youtube» kanālā).

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Charli XCX «Famous»

Nesenā Rīgas viešņa Čārlija XCX, kuru vaigā skatījām Keitijas Perijas koncertā, «YouTube» ievietojusi dziesmas «Famous» klipu. Dziesma ņemta no dziedātājas aktuālā albuma «Sucker» (skat. recenziju). Atgādinām, ka šovasar Čārlija uzstāsies festivālā «Positivus».

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Ed Sheeran & Rudimental­ «Bloodstream»

Nesenā Rīgas viesa, britu mūziķa Eda Šīrana dziesmai «Bloodstream» jaunu, mūsdienīgāku skanējumu devuši Austrumlondonas deju mūzikas producenti «Rudimental», kas ar viegliem «drum'n'bass» ritmiem un melodiskām dziesmām vairākas reizes jau iekarojuši britu topu. Kopdarbs tapis albuma «x» vajadzībām. To sacerējis pats Šīrans, «Rudimental» un grupas «Snow Patrol» dalībnieki (Johnny McDaid, Gary Lightbody).

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Nicky Jam y Enrique Iglesias «El Perdón»

Vēl viens Rīgas viesis - spāņu dziedātājs Enrike Iglesiass īpaši «YouTube» balvām izveidojis videoklipu ar dziedātāju Nikiju Džemu.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

FKA twigs «Glass & Patron»

Britu abstraktās elektronikas dziedātāja «FKA Twigs» ir režisore savas dziesmas «Glass&Patron» videoklipam. Tajā redzama grūtniece, kura no savas dzemdes izvelk šalli, bet pēc tam klipā redzama abstrakta deja mežā.

 
Foto: Publicitātes foto

Shamir «Call It Off»

20 gadus vecais Lasvegasas mūziķis Šamirs mūzikas presē bieži salīdzināts ar Prinsu un Maiklu Džeksonu. 2014. gadā klajā laists Šamira mazalbums «Northtown», kas pievērsa šim dziedātājam ar androgīno balsi mūzikas preses uzmanību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu