Atcelti «Example» un DJ «Wire» šovi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

SIA «L Tips Agency» ar nožēlu spiesta paziņot, ka atcelts 11. aprīlī plānotais Example un DJ Wire šovs Palladium koncertzālē. Menedžments paziņoja par negaidītu mākslinieku plānu maiņu, tādēļ nākas atcelt 10. aprīlī plānoto šovu Viļņā un 11. aprīlī – Rīgā.

Tiem, kas jau iegādājušie biļetes iepriekšpārdošanā, organizatori piedāvā vairākus alternatīvas:

šodien, 25.martā, apmeklēt Braiena Adamsa koncertu Arēnā Rīga (Example koncerta biļetes būs derīgas ieejai Braiena Adamsa koncertā);

pieteikties un izmatot izdevību apmeklēt kādu citu SIA «L Tips Agency» rīkotu pasākumu vai koncertu;

vērsties SIA «Biļešus serviss», lai iegūtu atpakaļ par biļetēm samaksāto naudu. Naudu par biļetēm, kas iegādātas «Biļešus serviss» tīklā, var saņemt ar pārskaitījumu, aizpildot pieteikuma veidlapu. Pieteikuma veidlapu var ielādēt šeit:

admin.bilesuserviss.lv

Aizpildītu veidlapu sūtiet uz e-pasta adresi: info@bilesuserviss.lv . Pieteikuma veidlapu var nodot arī Rīgas Kongresu nama un Dailes teātra biļešu kasēs.

Pieteikumus naudas saņemšanai var iesniegt līdz šī gada 30.aprīlim.

SIA «L Tips Agency» atvainojas par sagādātajām neērtībām un izsaka cerību, ka ar mākslinieku menedžmentu drīzumā izdosies vienoties par alternatīvu datumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu