Mūziķi atbalsta «Jay-Z» straumēšanas pakalpojuma iznākšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vairāki slaveni mūziķi atbalstījuši amerikāņu repera «Jay-Z» straumēšanas pakalpojuma «Tidal» iznākšanu, savus sociālo tīklu profila foto nomainot ar vienkāršu zilu kvadrātu. Jaunais mūzikas straumēšanas pakalpojums iznāks pirmdien. «Jay-Z» uzņēmums «Project Panther Bidco» nopirka «Tidal» no tā izstrādātājiem Norvēģijā par 464 miljoniem kronu (53,7 miljoniem eiro).

«Pēdējos gados notikusi pāriešana uz mūzikas un cita satura straumēšanu. Radies liels potenciāls lielākai izklaidējoša satura patērēšanai, kā arī mūziķi varēs atrast jaunus veidus popularitātes veicināšanai,» bija teikts «Jay-Z» paziņojumā pēc platformas iegādes.

Atbalstu jaunajai platformai izteikuši tādi pasaulslaveni mūziķi kā Kanje Vests, Bejonsē, Džeks Vaits, Riana, Madonna, Nikija Mināža un grupa «Coldplay», nomainot profila attēlus uz tirkīza krāsas kvadrātu.

«Kopā mēs varam izmainīt viļņa virzienu un mūzikas vēsturi. Sāc ar profila attēla nomainīšanu uz zilu,» tvīto Vests.

«Ja vēlies pievienoties kam interesantam, lūdzu padari savu profilu zilu,» teikts «Coldplay» tvitera kontā.

«Jay-Z» prezentēs jauno straumēšanas pakalpojumu preses konferencē Ņujorkā plkst. 17 pēc vietējā laika (plkst. 24 pēc Latvijas laika).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu