The Killers Ņujorkā iepazīstina ar "Sam’s Town" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada 24. jūlijā Ņujorkā grupa The Killers prezentēja savu jaunāko veikumu "Sam’s Town", pulcējot daudzas prominentas mūzikas biznesa personības.

Kā iepriekš ziņots, jaunais albums pie klausītājiem nonāks šā gada 3. oktobrī. Pirmais singls "When You Were Young" jau ir dzirdams radio.

Atgādināsim, ka grupas iepriekšējais albums iznāca 2004. gadā.

Plates materiāls ar pulsējošām basa partijām, skaļiem ģitāru trokšņiem un vecmodīgām sintezatoru melodijām ir līdzīgs "Hot Fuss" skanējumam. Albuma potenciālie turpmākie singli "For Reasons Unknown" un "Read My Mind" ir ļoti līdzīgi grupas pirmā albuma debijas dziesmai "Mr. Brightside".

Pie grupas ietekmēm varētu minēt Mančestras The Verve, Deividu Boviju un agrīnos Pītera Geibriela ierakstus.

"Mēģinājumos pirms koncertiem mēs vienmēr centāmies paspēlēt mazliet ilgāk un radīt kaut ko pavisam jaunu," stāsta ģitārists Deivs Keinings (Dave Keuning). "Šādā veidā mēs sarakstījām gandrīz 20 dziesmas, no kurām 5 vai 6 izmantosim jaunajā albumā."

Keinings atzinās, ka ir īpaši apmierināts ar albuma b-pusēm. Tās viņš vēlējās iekļaut albumā, taču ierobežotā skaita dēļ nācās tās atstāt otrajā plānā. Autors gan piebilda, ka šīs dziesmas varēs lejupielādēt interneta portālā „iTunes”.

The Killers oktobrī paredzētajā Eiropas koncerttūrē pievienosies arī Lasvegasas multiinstrumentālists Teds Sableis (Ted Sablay), ar kura palīdzību grupa centīsies koncertos panākt albumā dzirdamās nianses.

Jaunā albuma dziesmu saraksts:

"Sam''s Town" "Enterlude" "When You Were Young" "Bling" "For Reasons Unknown" "Read My Mind" "Uncle Jonny" "Bones" "My List" "This River Is Wild" "Why Do I Keep Counting?" "Exitlude"

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu