«Keane» vokālists sāks solokarjeru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Britu poproka grupas «Keane» vokālists Toms Čaplins (Tom Chaplin) gada nogalē gatavojas izdot savu pirmo soloalbumu. «Keane» dalībnieki 2013. gadā paziņoja par došanos pārtraukumā. Grupa dibināta 1995. gadā. Tā izdevusi vairākus veiksmīgus hitus, kuru vidū ir dziesmas «Everybody’s Changing» un «Somewhere Only We Know».

«Toms negribēja sasteigt savu pirmo ierakstu. Viņš vēlējās, lai tas būtu nevainojams,» anonīms informācijas avots pavēstīja britu tabloīdam «The Sun». «Viņš uzskata, ka tagad varētu ierakstīt albumu, kas varētu izturēt salīdzinājumus ar «Keane» izcilo daiļradi.»

36 gadus vecā Čaplina albums būs balstīts uz viņa cīņu ar atkarību no narkotikām. Tas iznāks ap Ziemassvētkiem.

«Viņa grupas biedrs Tims Raiss-Okslijs (Tim Rice-Oxley) sacerēja lielāko daļu no «Keane» dziesmām, tāpēc Tomam ne vienmēr bija iespēja izpaust savus iekšējos dēmonus. Jaunais projekts sniegs viņam lielāku brīvību,» norāda informācijas avots. «Dziesmu tekstos par viņa personīgajām cīņām būs stāstīts vairāk nekā grupas ierakstos.»

2012. gadā grupa uzstājās «Positivus» festivālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu