Bijušais «Black Sabbath» bundzinieks Ozijam Osbornam pieprasa atvainošanos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu smagā metāla grupas «Black Sabbath» bijušais bundzinieks Bils Vards atteicies atgriezties grupā, iekams dziedātājs Ozijs Osborns nebūs viņam atvainojies. Strīds abu mūziķu starpā izcēlās 2012. gadā, kad oriģinālā sastāva dalībnieks Vards atteicās piedalīties atkalapvienošanās koncertos «neparakstāma» līguma dēļ.

Vards atteicies spēlēt «Black Sabbath» gaidāmajā albumā, kamēr Osborns nebūs atzinis, ka daži no viņa izteikumiem par Vardu neesot bijuši patiesi.

«Ar skumjām sirdī man nākas paziņot, ka nepiedalīšos nekādos muzikālos projektos, kamēr pret mani vērstie izteikumi nebūs vērsti par labu,» teica bundzinieks. «Jāatzīst, ka īsti to pat negaidu. Taču es gribētu dzirdēt godīgu atzinumu par visiem Ozija izteikumiem, kurus uzskatu par nepatiesiem.»

Ārvalstu mediji pieļauj, ka Vardu sadusmojis Osborna sacītais, ka bundzinieks esot «pārāk resns», lai spēlētu ar grupu. «Godīgi sakot, es nedomāju, ka viņš būtu spējīgs sniegt koncertu. Viņš ir neticami resns,» Osborns 2013. gadā klāstīja Ņujorkas avīzei «Daily News». «Bundziniekam jābūt labā formā. Viņš jau pārdzīvojis divas sirdslēkmes. Es negribu būt atbildīgs par viņa dzīvību.»

«Black Sabbath» dalībnieki Osborns, Gīzers Batlers un Tonijs Aiomi nolēmuši, ka pēc jaunā albuma iznākšanas grupa pārtrauks darbību. «Tas būs mūsu pēdējais uznāciens,» skaidro 66 gadus vecais Osborns. «Vairs nebūs nekāda «Black Sabbath«. Mēs atteiksimies no nosaukuma un visa pārējā. Pārējie vairs negrib koncertēt. Es saprotu, bet man tas pārāk patīk. Es turpināšu solokarjeru.»

Pagājušajā gadā grupa nospēlēja koncertu Londonas Haidparkā. Grupas ģitārists Tonijs Aiomi pieļāva, ka tā varētu būt pēdējā «Black Sabbath» uzstāšanās. Taču vēlāk grupa paziņoja, ka izdošot vēl vienu mūzikas albumu.

Grupa «Black Sabbath» dibināta 1968. gadā. Līdz šim izdoti 13 albumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu