Apšaudīti repera Lil Veina turnejas autobusi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Svētdien pēc koncerta Atlantā tikuši apšaudīti divi amerikāņu repera Lil Veina (Lil Wayne) koncertturnejas autobusi, taču apšaudē neviens nav cietis, paziņojusi policija. Apšaudes laikā autobusos atradās apmēram 12 cilvēki.

Kad policija ieradās notikuma vietā, lielākā daļa no Veina pavadoņiem bija devušies prom. Atlikušie liecinieki sacīja, ka šāvieni nākuši no braucošas «baltas automašīnas».

Policijai pagaidām nav aizdomās turamo. «Un laimīgā kārtā neviens no autobusu pasažieriem netika ievainots,» sacīja seržants Dens Pīrss.

Slavenību tenku portāls TMZ ziņo, ka 32 gadus vecais Veins sestdienas vakarā esot uzstājies Atlantas naktsklubā «Compound». Turnejas autobusos atradušies ierakstu kompānijas «Young Money» pārstāvji un citi mūziķi, tostarp reperi «Lil Twist» un «Hood».

Lil Veins, īstajā vārdā Dveins Maikls Kārters jaunākais, 2008. gadā ieguva «Grammy» balvu par labāko repa albumu, labāko repa dziesmu un labāko repa solo uzstāšanos.

Lil Wayne
Lil Wayne Foto: Reuters/ScanPix

Reperis izcietis cietumsodu par nelikumīgu ieroču glabāšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu