Atceļ Jelgavā paredzēto «Baltic Summer Radio Dance Festival» norisi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Festivālu organizējošā SIA «Rozblum Activity Group» atcēlusi piektdien, 19. jūnijā, Jelgavā pļavā pretī Jelgavas pilij paredzēto festivālu «Baltic Summer Radio Dance Festival» ar ārzemju popzvaigžņu dalību, informē Jelgavas pilsētas pašvaldībā. Atsaucoties uz SIA «Rozblum Activity Group» sniegto informāciju, pasākuma organizatori savu lēmumu skaidro ar nepietiekamo publikas interesi un mazo pārdoto biļešu skaitu.

(papildināts viss teksts)

Biļešu īpašnieki naudu par biļetēm, kas iegādātas SIA «Biļešu serviss» tīklā, var saņemt atpakaļ ar pārskaitījumu, aizpildot pieteikuma veidlapu interneta vietnē «www.bilesuserviss.lv». Organizatori savā paziņojumā pavēstījuši, ka pieteikumu iespējams aizpildīt līdz 1.jūlijam.

Aizpildītu pieteikuma veidlapu var nodot arī Rīgas Kongresu nama un Dailes teātra biļešu kasēs.

Pasākuma rīkotāji atvainojas Jelgavas pilsētas iedzīvotājiem un viesiem par sagādātajām neērtībām, teikts SIA «Rozblum Activity Group» paziņojumā.

Kā ziņots, bija plānots, ka vasaras garumā 16 lielākajās Latvijas, Lietuvas un Igaunijas pilsētās notiks dzīvās mūzikas festivāls ar nosaukumu «Baltic Summer Radio Dance Festival».

12. jūnijā Ventspilī, Reņķa dārzā, izskanēja pirmais no 16 dzīvās mūzikas festivāla «Baltic Summer Radio Dance Festival» koncertiem.

Šajos brīvdabas pasākumos Latvijas pilsētās uzstāsies dziedātāji no dažādām valstīm - vācu 80. gadu popzvaigzne Sandra, arī Hadavejs, rokgrupa «Bi-2» no Krievijas, viens no patlaban aktuālākajiem Krievijas izpildītājiem Jegors Krids, popgrupa «Miraž», kā arī Viktora Coja un «Kino» dziesmu oficiālā izpildītāja grupa «Viktor». Latviju festivālā pārstāvēs populārās grupas «Otra puse», «Musiqq», «Bermudu divstūris», «Linga», kā arī dziedātājs Markus Riva.

Pasākumus Latvijā vada Patriks Grīva, bet kā dīdžejs publiku izklaidē Roberts Lejasmeijers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu