Rošīna Mērfija šovasar koncertēs Viļņā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu dziedātāja un stila ikona Rošīna Mērfija (Roisin Murphy) 11. jūnijā uzstāsies Viļņā, Kalna parka brīvdabas estrādē. Tas būs mūziķes vienīgais koncerts Baltijā.

Dziedātāja Viļņā koncertēs sava jaunākā albuma «Hairless Toys» popularizēšanas koncerttūres ietvaros. Ieraksts tapis pēc astoņu gadu pauzes, un mūziķe koncertā izpildīs gan jaunāko materiālu, gan hitus no iepriekšējiem albumiem, tostarp «Moloko» dziesmas.

Pateicoties savai īpašajai balsij, Rošīna Mērfija tiek uzskatīta par vienu no neparastākajām vokālistēm mūzikas pasaulē. 2004. gadā viņa ierakstīja albumu «Ruby Blue», 2006. gadā «Overpowered», bet šogad, pēc ilgāka pātraukuma, izdos savu jaunāko darbu - «Hairless Toys».

Dziedātāja atklāj, ka ilgi gaidītajam albumam par iedvesmu kalpojusi režisores Dženijas Livingstones (Jennie Livingston) dokumentālā filma «Paris Is Burning», kas veltīta Ņujorkas underground kultūrai astoņdemsitajos gados.

«Arī albumā es centos radīt šo mazo pasaules sajūtu, kas ļauj justies piederīgam noteiktai domugrupai, kas mīl tieši tādu pašu mūziku kā tu pats,» jauno albumu raksturo Rošīna Mērfija.

Biļetes ir nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv, cena no 39 EUR.

Atgādinām, ka 2005. un 2008. gadā dziedātāja uzstājās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu